Після поразки від "Наполі" Реброву "нема в чому дорікнути хлопцям"

Поділитися
Після поразки від "Наполі" Реброву "нема в чому дорікнути хлопцям" Ребров похвалив дебютанта Циганкова © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер "Динамо" вважає, що його підопічні можуть занести собі в актив самовіддачу і бажання.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку киян в домашньому матчі Ліги чемпіонів проти "Наполі".

"Звичайно, важка гра.. Ми знали, проти якого суперника нам доведеться грати і відповідним чином готувалися. На жаль, програли... Але хлопців мені дорікнути нема в чому: навіть перебуваючи в меншості, вони старалися, йшли вперед, створювали моменти. Сам матч ми ще розберемо, але, думаю, гру, яку ми сьогодні показали, потрібно занести нам в актив: по віддачі, бажанню ми показали, що у нас є команда.

Після забитого м'яча хлопці відчули впевненість, вони регулярно виходили в атаки, накривали суперників попереду, активно працювали флангами. Ми розберемо цю гру, але на поле психологія вирішує все. Хлопці забили, а потім намагалися зберегти рахунок. Якоюсь мірою повторилася та ситуація, яка мала місце в матчі з "Шахтарем", - сказав Ребров.

Головний тренер "Динамо" також відзначив дебют у Лізі чемпіонів Циганкова: "Хотів би привітати Циганкова, який в такому молодому віці не просто дебютував у Лізі чемпіонів, але і показав зрілу гру. Він взяв безпосередню участь у голі у ворота "Наполі", старався, працював на команду. Циганков сьогодні використав свій шанс і, звичайно, надалі він буде в обоймі команди".

Прокоментував Ребров і вилучення Сидорчука: "Звичайно, ми не можемо не помітити тенденцію того, що Сергій отримує жовті картки в перші 10-15 хвилин матчу. Намагаємося стримати таку його агресію. А те, що сталося сьогодні, - це, звичайно, порушення ігрової дисципліни: ні в якому разі не можна симулювати в ситуації, коли вже маєш у своєму пасиві жовту картку. Правда, мені складно об'єктивно прокоментувати цей епізод - я бачив, що Сергій перестрибував ногу суперника, але чи симулював він, з моєї точки зору, чітко видно не було".

Читайте також: Опубліковано календар групового етапу Ліги чемпіонів

Нагадаємо, "Динамо" відкрило рахунок у матчі завдяки голу Гармаша, але потім двічі пропустило від Міліка - 1:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі