Після битви з Іспанією збірна України зіграє спаринг з Тунісом

Поділитися
Після битви з Іспанією збірна України зіграє спаринг з Тунісом Українці зіграють з Тунісом 31 березня © football.ua
31 березня у Львові відбудеться товариський матч між збірною України та представником африканського континенту.

Збірна України дізналася суперника по товариського матчу в кінці березня. Отже, після того, як 27 березня в рамках кваліфікації Євро-2016 українці зіграють у Севільї з Іспанією, через чотири дні вони зустрінуться з Тунісом.

Матч відбудеться на "Арені Львів", яка для української команди є найщасливішою - в 10 попередніх поєдинках "синьо-жовті" лише одного разу зіграли внічию, в інших - здобули перемогу.

Як розповіли представники комерційного агента Федерації футболу України фірми "Україна Футбол Інтернешнл", збірна Тунісу сама вийшла на українців з пропозицією зіграти в останній день березня.

"Ми планували провести переговори з Бельгією, Шотландією, Грецією, Кіпром, Італією та Португалією, які з нами в одному пулі. Але на нас вийшли представники Тунісу. Вони 27 березня грають в Японії, летять через Німеччину. Самі проявили ініціативу, щоб зіграти матч в Україні", - наводить слова керівника УФІ Володимира Лашкула телеканал "Футбол 1".

"Після матчу в Іспанії у нас навряд чи буде можливість зібрати повний НСК "Олімпійський". А от у Львові, де вболівальник є завжди, ми отримаємо підтримку, навіть якщо матч з Іспанією для нас складеться не дуже позитивно. Тому ми орієнтуємось на Львів, 31 березня", - резюмував Лашкул.

Читайте також: Фоменко перевірить готовність гравців збірної в Іспанії

18 листопада УЄФА ухвалила рішення покарати "Арену-Львів" за ряд порушень під час матчу Україна - Македонія, який відбувся в жовтні в рамках відбіркового турніру Євро-2016 Футбольна організація постановила не пускати вболівальників на один із секторів, де були зафіксовані нібито неправомірні дії фанатів. Втім, у загальному покарання від УЄФА виявилося достатньо несуровым.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі