Пішов з життя відомий у минулому воротар збірної Чехії

Поділитися
Пішов з життя відомий у минулому воротар збірної Чехії Срнічек грав за "Ньюкасл", "Вест Хем" та інші клуби © twitter.com/nufc
Віце-чемпіон Європи 1996 року Павло Срнічек помер у віці 47 років.

Колишній воротар збірної Чехії Павєл Срнічек помер у віці 47 років. Екс-футболіст більше тижня боровся за життя у лікарні, але помер сьогодні, 29 грудня.

20 грудня Срнічек втратив свідомість під час пробіжки в Остраві. У зв'язку з серцевим нападом футболиста госпіталізували в критичному стані, проте лікарі не змогли врятувати його життя.

"Я розмовляв з його родиною в Чехії. Мені сказали, що його серце зупинялося. Він перебував у критичному стані і залишався без свідомості", - розповів агент Срнічека Стів Рейт.

Срнічек провів 49 матчів у складі збірної Чехії з 1994 по 2001 роки і став срібним призером Євро-1996. За роки своєї кар'єри голкіпер виступав за "Банік", "Ньюкасл", "Шеффілд Венсдей", "Портсмут", "Вест Хем", "Брешію", "Козенцу" і "Бейра-Мар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі