Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Поділитися
Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду
Український боксер високо котирується серед американських промоутерів, які готові найближчим часом організувати для дворазового олімпійського чемпіона титульний бій.

Дворазовий переможець Олімпійських ігор Василь Ломаченко може вже найближчим часом провести чемпіонський бій на професійному рингу.

Повідомивши про підписання контракту з промоутерською фірмою Top Rank, Ломаченко потішив українських уболівальників ще однією новиною. Його промоутери готові організувати чемпіонський поєдинок у січні 2014 року. Для цього переможцю Пекіна-2008 і Лондона-2012 необхідно здобути перемогу у першому професійному матчі проти мексиканця Хосе Раміреса (25 перемог, три поразки, 15 нокаутів). Принаймні, таку інформацію розповсюдило авторитетне видання Boxingscene.

При цьому Most Wanted (найбажаніший - англ, прим. ZN.UA), а саме таке прізвисько отримав Василь Ломаченко, може виявитися одним з найкращих боксерів за останні роки, адже мало кому вдавалося так швидко підійти до чемпіонського бою. Зазвичай навіть у розкручених бійців на це йде мінімум 10 звичайних поєдинків за 4, 6 і 10 раундів. Ломаченко ж стане своєрідним рекордсменом - попереднім боксер Гільєрмо Рігондо знадобилося провести сім боїв для поєдинку за титул.

До речі, трохи пізніше після підписання контракту Ломаченка стало відомо, що під крило Top Rank приєднався і олімпійський чемпіон Лондона Олександр Усик. Як повідомив віце-президент фірми Карл Моретті, це було однією з умов договору з Ломаченком. Олександр почне кар'єру у важкій вазі, а перший бій проведе в той же боксерський вечір, що його друг Ломаченко - в андеркарді поєдинку Тімоті Бредлі - Хуан Мануель Маркес.

Відзначимо, що раніше в Усика була офіційна пропозицію від промоутерської фірми братів Кличків K2 Promotions. !zn

Читайте також:

Відомий боксер Костя Цзю допоможе Повєткіну підготуватися до бою з Кличком

Призери Олімпіади у Лондоні Гвоздик і Берінчик поки не йдуть у професійний бокс

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Володимир Кличко вийшов на друге місце серед чемпіонів-довгожителів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі