Підозрюваний в організації договірних матчів гравець "Зорі" пройшов перевірку на детекторі брехні

Поділитися
Підозрюваний в організації договірних матчів гравець "Зорі" пройшов перевірку на детекторі брехні Калінін пройшов тестування © facebook.com
Гравець команди U-21 за результатами тестування виявився непричетним до договірних матчів.

Відрахований футболіст "Зорі" U-21 Ігор Калінін, якого підозрювали в організації договірних матчів, пройшов тестування на поліграфі. Про це заявила футбольний адвокат Юлія Морозова.

"Результат тестування на детекторі брехні (поліграфі) розставив всі крапки над "i". Ігор Калінін не має відношення до організації маніпулювання результатами матчів молодіжної команди "Зорі"! Метод тестування на поліграфі використовувався вперше в українському спорті в цілому і в футболі зокрема!", - написала Морозова на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, в грудні з "Зорі" U-19 за участь у договірних матчах за підсумками внутрішнього клубного розслідування було відраховано 11 гравців. При цьому ці футболисти організатором ігор на букмекерські контори назвали якраз Калініна, який згодом також був відрахований з клубу.

Читайте також: Матч Кубку України між "Волинню" та "Миколаєвом" міг бути договірним - ЗМІ

Раніше сам Калінін заявляв про свою непричетність до договірних матчів в ефірі програми "Профутбол", а головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб сказав, що попросить у гравця вибачення, якщо виявиться, що той говорив правду: "Мені дуже б хотілося, щоб він пройшов детектор брехні. Якщо він справді не брехав, я буду першим, хто принесе йому повні вибачення. Якщо він вже такий "чистий"...".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі