Підгрушна зізналася, що перемога в спринті стала для неї великим сюрпризом

Поділитися
Підгрушна зізналася, що перемога в спринті стала для неї великим сюрпризом Підгрушна вдруге в кар'єрі виграла гонку Кубка світу © biathlon.com.ua
Українська біатлоністка заявила, що повернулася в біатлон "заради втілення цієї мрії".

Олена Підгрушна після своєї перемоги в спринтерській гонці на сьомому етапі Кубка світу зізналася, що такий результат став для неї сюрпризом.

"Те, що я фінішувала першою, для мене було великим сюрпризом. З рубежу я виходила третьою - мені про це повідомляли. І в кінці, напевно, так розігналася, що наша команда на трасі навіть не до кінця зрозуміла. Тому що коли після спуску я вийшла на фінішну пряму, вони всі так почали кричати, що я подумала, що вилетіла з трійки. А виявилося, що я заїхала на перше місце - для них це теж було сюрпризом", - сказала Підгрушна.

Також українка підкреслила, що їй пощастило з вітром: "З вітром мені пощастило - я стартувала у другій групі, і вітер був трохи легше, ніж для перших двух десятків спортсменок. На "лежці" у мене був практично штиль, на "стійці" трошки вітру. Можна сказати, що я стріляла сьогодні без вітру".

Підгрушна підкреслила, що її мрія збулася: "Мрії збуваються. Заради втілення цієї мрії я поверталася. Рік тому я і уявити собі не могла, що станеться те, що сталося сьогодні. І тільки через рік я зрозуміла, як я сумую за біатлоном і наскільки він мені потрібен".

Читайте також: Підгрушна розповіла, що для перемоги в естафеті їй довелося "вивертатися навиворіт"

Зазначимо, що Підгрушна вдруге в кар'єрі виграла гонку Кубка світу і у восьмий раз піднялася на подіум. У поточному сезоні лідер української збірної в особистих гонках двічі брала "бронзу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі