Підгрушна зайняла шосте місце на етапі Кубка світу і закінчує рік в десятці кращих

Поділитися
Підгрушна зайняла шосте місце на етапі Кубка світу і закінчує рік в десятці кращих Підгрушна посідає дев'яте місце в загальному заліку
Чотири українські біатлоністки на мас-старті опинилися в тридцятці найкращих.

Олена Підгрушна посіла шосте місце в гонці з масовим стартом на третьому етапі Кубка світу в словенській Поклюці.

Підгрушна пройшла дистанцію лише з одним промахом (на другому рубежі) і показала відмінну швидкість на заключному колі. Переможниці - фінці Кайсі Макаряйнен - українка програла 50 секунд. Другою стала чешка Габріела Соукалова з відставанням в 11 секунд, третьою - росіянка Ольга Подчуфарова.

"Мені непогано біглося, і лижі добре працювали. Єдине - треба було впоратися зі стрільбою. На першій стрільбі були проблеми з приготуванням до стрільби - довго стріляла, на другий вже стріляла швидше, але через це вийшов один промах. А потім вже на досвіді треба було допрацювати. Сьогодні була така гонка, тільки точна стрільба могла дати пристойний результат", - зазначила Підгрушна після гонки.

Також у топ-30 фінішували ще три представниці України. Юлія Джима зайняла 18-е місце, Ольга Абрамова фінішувала 23-ю, а Валя Семеренко - 29-ю.

Після трьох етапів Підгрушна розташовується на дев'ятому місці в загальному заліку Кубка світу. У двадцятці кращих також Джима та Абрамова - 12-е і 18-е місця відповідно. Лідирує Соукалова.

Читайте також: Українці стартували на Кубку світу з біатлону без медалей

Зазначимо, що це був останній етап Кубка світу в 2015 році. Попереду - традиційна Різдвяна гонка, участь в якій у парі візьмуть Валя Семеренко і Сергій Семенов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі