Підгрушна виграла ще одну "бронзу" на етапі Кубка світу

Поділитися
Підгрушна виграла ще одну "бронзу" на етапі Кубка світу Підгрушна посідає друге місце в загальному заліку © biathlon.com.ua
Українська біатлоністка фінішувала третьою у спринтерській гонці.

Олена Підгрушна виграла другу бронзову медаль на першому в сезоні етапі Кубка світу, який проходить в шведському Остерсунді.

Підгрушна фінішувала третьою у спринтерській гонці. Українка допустила одну помилку на першій стрільбі в положенні лежачи, але потім закрила всі мішені на стійці і втрутилася в боротьбу за нагороди. У підсумку Підгрушна на 38,4 секунди відстала від переможниці.

Виграла гонку Габріела Соукалова з Чехії - 19 хвилин 46,2 секунди. Друге місце і тільки перший подіум у кар'єрі вдалося завоювати італійці Федеріке Санфіліппо - 15,0 секунди відставання.

З інших представниць української збірної, які стартували в гонці, варто відзначити результати Ольги Абрамової і Юлії Джими. Абрамова фінішувала сьомою, а Джима - тринадцятою.

Читайте також: Віта Семеренко пропустить сезон через проблеми зі здоров'ям

Нагадаємо, раніше Підгрушна завоювала бронзову медаль в індивідуальній гонці. На гонку переслідування, яка відбудеться завтра, 6 грудня, українка вийде в статусі спортсменки, яка займає друге місце в загальному заліку Кубка світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі