Під час хокейного матчу в Твері тренери команд побилися на лаві запасних

Відео
Поділитися
Під час хокейного матчу в Твері тренери команд побилися на лаві запасних Тренер "Іжсталі" Андрій Разін вийшов на лід в одних штанах © Спорт-Экспресс
Неоднозначні суддівські рішення спричинили за собою велику напругу серед учасників матчу. Один з тренерів навіть зняв одяг і, вийшовши на лід, пропонував помірятися силою свого колеги-опонента.

Під час хокейного матчу російського чемпіонату ВХЛ в Твері між місцевою ТХК і "Іжсталлю" з Іжевська стався скандальний епізод, який ледь не переріс у масове побоїще на льоду і за його межами.

Головні тренери "Іжсталі" Андрій Разін і ТХК Олексій Ждахін побилися під час третього матчу 1/2 фіналу плей-офф чемпіонату. На 7-й хвилині другого періоду, коли господарі вели 2:0, наставник тверського клубу не погодився з видаленням свого хокеїста. Ждахін спробував висловити своє невдоволення судді, однак у підсумку, нарвався на грубість з боку свого візаві.

Прямо на лавці запасних зав'язалася бійка, в якій взяли участь гравці і тренери. У підсумку, Разіну розбили брову, порвали сорочку та піджак. Тренер вийшов на майданчик в одних штанах, намагаючись вивести свою команду в роздягальні в знак протесту, а потім викликав на бій свого колегу. Але в результаті все обійшлося і бійка не переросла у масове побоїще.

Читайте також: Перед чемпіонатом світу збірна України з хокею проведе всього два спаринги

Судді прийняли рішення видалити обох головних тренерів до кінця зустрічі. По дорозі в роздягальню між фахівцями ледь не спалахнув черговий конфлікт, але їх вчасно розборонили.

Проте найцікавіше сталося далі: хокеїсти "Іжсталі" проявили характер, зрівняли рахунок у третьому періоді матчу і виграли в овертаймі. Переможну шайбу закинув Ігнат Земченков, син відомого у минулому нападника "Сокола" Сергія Земченков, який народився в Києві і довгий час претендував на виступи у збірній України. У результаті, рахунок В серії збільшився на користь "Іжсталі" - 2-0.

Поки що офіційні особи ліги не коментували конфлікт, однак очевидно, що обох тренерів чекають санкції.

Відзначимо, що в ВХЛ свого часу грав і київський "Сокіл" та донецький "Донбас". Обидві команди з України відчули на собі як особливості домашнього суддівства, так і досить спірні суддівські рішення в цілому. Українці провели в цій лізі три сезони: "Донбас" дійшов до півфіналу плей-офф, а "Сокіл" - свій кращий результат показав у чемпіонаті-2008/09, коли в 1/4 фіналу вилетів, поступившись "Югрі" з Ханти-Мансійська.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі