Перспективний український боксер нокаутував суперника в США

Поділитися
Перспективний український боксер нокаутував суперника в США Голуб нокаутував домініканця
Іван Голуб продовжує виступати на професійному рингу без поразок.

Українець Іван Голуб провів свій дев'ятий бій на професійному рингу. При цьому перспективний боксер вперше виступав у рамках першої середньої ваги (69,9 кг), а також вперше виходив на восьмираундовий бій.

У Нью-Йорку Голуб на прізвисько "Вовк" здобув перемогу технічним нокаутом над домініканцем Кендалом Мену (20-3, 11 КО). Для цього українцеві знадобилося всього три раунди.

Ця перемога стала для екс-учасника команди "Українські отамани" дев'ятою у дев'яти боях на професійному рингу. Сім поєдинків українець завершив достроково.

Голуб дебютував у профі в червні 2014 року. Шість попередніх своїх боїв Іван провів у середній вазі (до 72,6 кг), а ще два - у другій середній (76,2 кг). При цьому промоутер Голуба зазначав, що метою боксера є напівсередня вага (66,7 кг), в яку він планує спуститися найближчим часом.

Нагадаємо, раніше успішно дебютував у профі інший українець Павло Іщенко. У США він технічним нокаутом у другому раунді переміг Ніколаса Родрігеса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі