Перспективний український боксер Гвоздик у наступному поєдинку зустрінеться з бразильцем

Поділитися
Перспективний український боксер Гвоздик у наступному поєдинку зустрінеться з бразильцем Гвоздик зустрінеться з 36-річним боксером © vk.com/aleksandrgvozdik
Непереможний українець тепер вийде в ринг 20 листопада.

Олександр Гвоздик в наступному поєдинку зустрінеться з боксером з Бразилії. Протистояти непереможному українцю буде 36-річний Клейтон Консейсао. Цей бій пройде 20 листопада в Лас-Вегасі.

Консейсао на професійному рингу виступає вже 12 років і за цей час провів 31 поєдинок: 22 перемоги (18 - дострокові), 7 поразок і 2 нічиї. Цьогоріч він встиг провести вже чотири бої: у трьох виступав на батьківщині і виграв, а в США один раз програв.

В попередньому бою Консейсао зустрічався з недосвідченим бразильцем Евальдо Сантосом (4 перемоги, 1 поразка) і виграв технічним нокаутом у другому раунді.

Для 28-річного Гвоздика це буде восьмий бій на профі-рингу. У попередніх семи він здобув впевнені перемоги (5 - нокаутом). 19 вересня українець достроково завершив бій проти мексиканця Франсіско Сіерри - поєдинок був зупинений після п'ятого раунду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі