Перша ракетка України відкрила сезон впевненою перемогою

Поділитися
Перша ракетка України відкрила сезон впевненою перемогою Еліна Світоліна виграла в першому матчі 2015-го року © frontzmin.ua
Еліна Світоліна розпочала підготовку до першого в році турніру серії Великий шолом, який відбудеться в австралійському Мельбурні.

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла у друге коло престижного турніру в австралійському Брісбені, впевнено здолавши словачку Магдалену Рибарикову 6:0, 6:2.

У другому колі змагань серії WTA Premier українка зустрінеться з Айлой Томлянович з Хорватії, яка сенсаційно розібралася з іменитою сербкою Еленою Янкович. Примітно, що в минулому сезоні Світоліна вилетіла з другого кола турніру після поразки саме від Янкович. Зараз же їй вдалося уникнути зустрічі з сильною суперницею.

Слід зазначити, що для Світоліної виступу в Брісбені, як і для більшості тенісистів, є підготовкою до Australian Open, який стартує в кінці січня в Мельбурні.

Додамо, що ще одна українська тенісистка Леся Цуренко - зіграє в основній сітці турніру завдяки успішній грі в кваліфікації. Першою суперницею Лесі в основній сітці стане американка Медісон Бренгл. У чоловічих змаганнях виступить Олександр Долгополов у першому колі його чекає зустріч з аргентинцем Карлосом Берлоком.

В кінці листопада стало відомо, що американка Серена Вільямс утретє поспіль визнана кращою тенісисткою року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі