Переможений Міккі Рурком боксер-безхатченко зізнався, що їхній бій був договірним

Поділитися
Переможений Міккі Рурком боксер-безхатченко зізнався, що їхній бій був договірним Міккі Рурк виграв поєдинок нокаутом © tacopshq.com
Припущення зарубіжної преси про те, що бій 62-річного американського актора в Москві був постановочним, виправдалося.

Американець Елліот Сеймур, який програв 62-річному американському акторові Міккі Рурку нокаутом, зізнався, що їх зустріч у Москві 29 листопада мала договірний характер.

Бездомний американець розповів, що йому сказали, щоб він впав у другому раунді після удару по корпусу. Втім, за словами 29-річного боксера, Рурк про це нічого не знав - за нього домовлялася його команда.

"Вадим і його команда сказали мені, щоб я програв у другому раунді, - наводить TMZ слова Сеймура. - Вони додали, щоб у першому раунді я попрацював джебами, а в другому - впав від удару по корпусу. Так, мені сказали не бити Рурка по обличчю. Наскільки я знаю, Міккі про це нічого не знає. Він хороша людина і великий актор. Його провини в тому, що бій був договірним немає".

Нагадаємо, що британська Daily Mail спочатку повідомила про те, що Сеймур не має постійного місця проживання в Голлівуді, ночуючи часто під відкритим небом, а потім припустила, що бій був договірним. Нібито Рурк хотів догодити своєму его, а також поправити фінансове становище, тоді як російський промоутер Андрій Рябинский був готовий заплатити чималий гонорар обом учасникам матчу.

Проте Сеймур спростував інформацію про те, що бій був договірним, а організатори вечора заявили, що суперника для Рурка вибирали без їхньої участі в США.

Читайте також: Володимир Кличко випередив Пак'яо в рейтингу кращих боксерів світу

13 грудня в Києві перспективний український важковаговик Олександр Усик в шостий раз поспіль переміг нокаутом, захистивши титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в матчі проти південноафриканця Дені Вентера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі