Перемога України над Швецією у відборі на баскетбольний ЧС-2019: відеоогляд матчу

Поділитися
Перемога України над Швецією у відборі на баскетбольний ЧС-2019: відеоогляд матчу Українці практично гарантували собі вихід в наступний раунд кваліфікації © fibaeurope.com
Українці перемогли на домашньому майданчику.

FIBA представила найкращі моменти поєдинку відбору на чемпіонат світу-2019, в якому збірна України зуміла здобути перемогу над Швецією - 77:66.

У Києві підопічні Євгена Мурзіна без проблем розібралися зі збірною Швеції. Долю поєдинку вирішила потужна друга чверть у виконанні Джетера і компанії.

Зимове вікно українці завершили з двома перемогами і фактично гарантованою путівкою у другий раунд відбору. У наступний раунд кваліфікації виходять три найкращі команди групи, а результати збірних на першому етапі відбору зберігаються і враховуються у подальшому. Ще дві зустрічі українці проведуть 28 червня проти Туреччини (на виїзді) і 1 липня з Латвією (вдома).

Раніше були представлені найкращі моменти чоловічої баскетбольної збірної України в 2017 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі