Стаховський переміг, Долгополов програв на турнірі у Відні

Поділитися
Стаховський переміг, Долгополов програв на турнірі у Відні Стаховський переміг у Відні © btu.org.ua
Українські тенісисти провели матчі на черговому турнірі сезону у Відні.

Сергій Стаховський, який є другою ракеткою України, успішно стартував на турнірі "Erste Bank Open" в Австрії з призовим фондом 1,745,040 євро.

Суперником Стаховського був німець Ян-Леннарт Штруфф. Матч тривав 1 годину 21 хвилину, за які Стаховський зробив 10 подач навиліт і допустив одну подвійну помилку, зумівши виграти обидва сети. Наступним суперником Сергія буде сьомий номер посіву Іво Карлович.

З протилежним результатом завершився матч першого кола за участю Олександра Долгополова. Найкращий тенісист України за 1 годину 26 хвилин поступився американцеві Стіву Джонсону. Суперник виконав 16 ейсів при 2 подвійних помилках, тоді як Долгополов подав навиліт 7 разів і тричі зробив подвійну помилку. У підсумку українець зумів виграти другий сет, але поступився в інших: 3:6, 6:4, 2:6.

Читайте також: Стаховський вийшов у чвертьфінал французького турніру

Зазначимо, що у Москві триває Кубок Кремля, на якому стало на три представника України менше. У парному розряді поразку від хорватки Юрак і американки Мелічар зазнали Людмила Кіченок і Ольга Савчук (6:3, 1:6, 8:10), а Марина Заневська в дуеті з росіянкою Валерією Соловйовою була слабшою австралійки Анастасії Родіонової і росіянки Віри Душевіною (6:4, 5:7, 5:10).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі