Перед матчем проти Ісландії Шевченко назвав напад головною проблемою збірної України

Поділитися
Перед матчем проти Ісландії Шевченко назвав напад головною проблемою збірної України Шевченко вважає, що визначальною буде виграна боротьба © ФФУ
Головний тренер "жовто-синіх" відзначив "стандарти" ісландців, а також збалансований склад суперника.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався зі ЗМІ перед матчем кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Ісландії.

"Ісландія - хороша команда, яка протягом тривалого часу це доводить. У тому числі і у відборі на Євро, обігравши Голландію, і на самому чемпіонаті Європи. Це збалансована команда, яка знає, як оборонятися і атакувати. Збірна Ісландії знаходиться в хорошому психологічному стані. Ця команда була сюрпризом та справжнім відкриттям Євро-2016. Плюс всі помітили відмінні відносини команди і її вболівальників. Можна побачити багато матчів збірної Ісландії, але за манерою гри ми побачимо одну і ту ж команду. Збірна Ісландії давно грає разом, у команди - збалансований і сильний склад. Ну а ланцюжок дій можна побачити в кожному матчі.

У збірної Ісландії немало сильних сторін. Насамперед - гра на "другому поверсі". Ісландці багато голів забивають після стандартних положень, в тому числі, і після введення м'яча вкиданням ауту. Гравці нашої збірної знають, наскільки небезпечні ісландці в цих компонентах і те, як треба розташовуватися при "стандартах". Сподіваємося, що завтра все буде нормально і з цим компонентом. На мій погляд, визначальним у завтрашньому матчі буде кількість боротьби, яку ми виграємо, і кількість виграних нами підборів", - сказав Шевченко.

"Погано, що матч пройде при порожніх трибунах. Але робота, яку виконали футболісти, їх бажання і самовіддача вселяють упевненість", - також зазначив тренер.

За словами Шевченка, головна проблема збірної - це лінія нападу: "Найбільша проблема - нападники, які є у нас, не завжди грають у своїх клубах. Це дуже велика проблема. Будемо думати, як вирішувати цей момент". Також головний тренер збірної не став відповідати на питання про те, хто буде капітаном: "Ви все побачите".

Нагадаємо, матч Україна - Ісландія пройде 5 вересня на НСК "Олімпійський" без вболівальників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі