Перед чемпіонатом світу збірна України з хокею проведе всього два спаринги

Поділитися
Перед чемпіонатом світу збірна України з хокею проведе всього два спаринги Збірна України буде готуватися до ігор ЧС в матчах з білоруським клубом © hokej.net
Уже за традицією, що склалася, українська збірна буде готуватися до головного старту сезону через спаринги з клубами, а не такими ж національними командами.

Збірна України з хокею в рамках підготовки до чемпіонату світу в дивізіоні 1А проведе всього два контрольних поєдинки 9 і 11 квітня українці зіграють проти бронзових призерів чемпіонату Білорусі нинішнього сезону - ХК "Гомель". Матчі планується зіграти на майданчику суперника.

Таким чином, для "синьо-жовтих" намічається звичний графік підготовки до світової першості - гри проти клубів, а не збірних. Так було в минулому сезоні, коли українці тренувалися в спарингах з представниками КХЛ - хабаровським "Амуром" і "Адміралом" з Владивостока, а також у сезоні-2012/13 - українська збірна зіграла дві зустрічі проти "Витяза" з Підмосков'я.

Додамо, що в нинішньому сезоні українці провели всього три матчі - в лютому вони в польському Торуні на турнірі серії "Еврохоккейчеллендж в овертаймі поступилися Польщі 4:5, здолали румунів 5:0 і програли Угорщини 4:5.

На чемпіонаті світу в Кракові, який пройде з 19 по 25 квітня, підопічні Олександра Годинюка зіграють проти Казахстану, Польщі, Угорщині, Італії та Японії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі