Павелко залишився незадоволений суддівством у матчі "Шахтар" - "Динамо"

Поділитися
Павелко залишився незадоволений суддівством у матчі "Шахтар" - "Динамо" Матч "Шахтаря" і "Динамо" судив Абдула © ФК Шахтер
Голова ФФУ сподівається на "справедливу оцінку від Комітету арбітрів".

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко залишився незадоволений суддівством у матчі сьомого туру української Прем'єр-ліги "Шахтар" - "Динамо".

"На жаль, вчорашнє свято було змазане спірними суддівськими рішеннями. Тема арбітражу знову вийшла на перший план, і я сподіваюся на справедливу оцінку події від Комітету арбітрів ФФУ. Таке суддівство може породити чергову хвилю обурень про необхідність повернення до іноземних арбітрів на центральних матчах.

Нагадаю, що саме системність грубих суддівських помилок призвела у свій час до такого виходу. Рішення проблеми необхідно вибудувати без повернення до невдач минулих часів, коли ми не могли обійтися без іноземних суддів", - написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: "Шахтар" - "Динамо": ключові моменти матчу

Нагадаємо, обслуговувала матч "Шахтар" - "Динамо" бригада арбітрів на чолі з харків'янином Анатолієм Абдулою. Зустріч завершилася внічию - 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі