Павелко чекає від збірної України "зовсім іншого футболу на Євро-2016"

Поділитися
Павелко чекає від збірної України "зовсім іншого футболу на Євро-2016" Павелку більше сподобалася гра проти Уельсу © ffgd.org.ua
Президент ФФУ прокоментував результати товариських матчів національної команди.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко підвів підсумки товариських матчів проти Кіпру та Уельсу, яка збірна України провела 24 і 28 березня відповідно.

"Це товариські матчі, хоча є статистика. До цього ми в Кіпру не вигравали, наприклад. Ось трохи поправили статистику на свою користь. З іншого боку, розуміємо, що і для нас, і для Уельсу дуже важливо було не отримати травми, а також подивитися, хто може підсилити збірну. У матчі з Кіпром побачили дебют деяких футболістів.

Проти кіпріотів ми зіграли трохи гірше, а проти Уельсу ми побачили трохи більш осмислений виступ. Це хороший матеріал для тренерського штабу, щоб вивчити всі наші можливості і добре підготуватися до фінального етапу підготовки", - зазначив Павелко в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Глава ФФУ також заявив, що на Євро-2016 чекає від збірної іншого футболу: "Звичайно, на чемпіонаті Європи ми чекаємо зовсім іншого футболу, повинен бути інший рівень самовіддачі. Там нам будуть протистояти серйозні суперники, а на стадіонах буде панувати інша атмосфера".

Нагадаємо, збірна України обіграла Кіпр і Уельс з однаковим рахунком - 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі