"Парі Сен-Жермен" - "Барселона": анонс, де дивитися матч 15 квітня

Поділитися
"Парі Сен-Жермен" - "Барселона": анонс, де дивитися матч 15 квітня ПСЖ обіграв "Барселону" 3:2 у першому матчі групового турніру
Поступово набирає забарвлення класичного протистояння парижан і каталонців відбудеться вдруге у нинішньому євросезоні. На груповій стадії команди обмінялися перемогами.

Після того, як свій поєдинок в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів зіграли минулорічні фіналісти "Атлетіко" і "Реал", в боротьбу вступає ще один фаворит турніру - "Барселона". Каталонців жереб пошкодував і з одного боку не вибрав їм у суперники "Баварію", але з іншого їм попався досить сильний і тим більш амбіційний суперник - французький "Парі Сен-Жермен".

ПСЖ і "Барса" вже неодноразово грали в головному клубному євротурнірі: найбільш свіжі спогади уболівальників від зустрічі на стадії групового турніру-2014/15.

В останніх двох розіграшах ЛЧ парижани зберігають з "Барселоною" паритет. В минулому турнірі обидві зустрічі завершилися внічию, а в цьому команди обмінялися домашніми перемогами на груповому етапі (3:2 і 3:1). Нагадаємо, що в підсумку, "Барса" фінішувала на першому місці в групі F, французи виявилися другими.

"Парі Сен-Жермен" - "Барселона"

15 квітня, середа, 21:45. Париж, стадіон "Парк де Пренс".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

ПСЖ: Сірігу, ван дер Віл, Тіагу Сілва, Маркиньюс, Максвелл, Кабай, Рабьо, Кабай, Матюіді, Пасторе, Лавессі, Кавані.

Барселона: тер Штеген, Адріану, Піке, Матьє, Жорді Альба, Бускетс, Ракітіч, Іньєста, Мессі, Суарес, Неймар.

Дискваліфіковані: Верратті, Ібрагімович, Орье - Дані Алвес.

Суддя: Клаттенбург (Англія).

Головна втрата для протистояння - швед Златан Ібрагімович. Це власне через нього матчі "Барси" і ПСЖ поступово стають класичними. Через дискваліфікацію нападник позбавив себе задоволення забити гол у ворота колишньої команди перед тисячами вболівальників парижан. Втім, напевно Ібра вже даавно зосередився на тому, щоб зробити це на "Камп Ноу", адже у грі він вже зможе вийти на поле.

До речі, Ібрагімовіч є одним з кращих бомбардирів у протистояннях команд - на його рахунку 2 голи. Стільки ж в активі Неймара, ну а найбільше - 3 м'ячі - забив Ліонель Мессі.

Читайте також: ПСЖ у додатковий час вирвав у "Челсі" путівку до чвертьфіналу

Напередодні стало відомо, що найближчим часом у справі президентів "Барселони" Хосепа Бартомеу і його попередника Сандро Роселя буде поставлена крапка. Обидва чиновника звинувачують у податкових махінаціях, пов'язаних з трансферів нападника Неймара влітку 2013 року.

Чинному президенту Барселони загрожує трирічний термін ув'язнення - саме стільки вимагає від суду сторона обвинувачення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі