Паралімпіада-2016: за дев'ять днів Україна завоювала 106 медалей

Поділитися
Паралімпіада-2016: за дев'ять днів Україна завоювала 106 медалей Українці виграли "золото" в настільному тенісі © ettu.org
Черговий день Паралімпійських ігор приніс Україні чотирнадцять нагород.

У дев'ятий день Паралімпіади в Ріо українці завоювали чотирнадцять медалей: 3 золоті, 6 срібних та 5 бронзових.

Чемпіонами Паралімпіади стали команда з настільного тенісу (Віктор Дідух, Максим Ніколенко , Михайло Попов), Ганна Стеценко (плавання на дистанції 100 метрів вільним стилем), а також футбольна збірна.

"Срібло" вибороли Роман Павлик (біг на 400 метрів), Микола Діброва (штовхання ядра), Богдан Гриненко (плавання на 50 метрів вільним стилем), Віктор Смирнов (плавання на 200 метрів комплексом), Дмитро Виноградець (плавання на 150 метрів комплексом) і Ярослав Денисенко (плавання на 100 метрів вільним стилем).

Бронзові медалі виграли Юрій Божинский (плавання на 50 метрів вільним стилем), Людмила Даниліна (біг на 1500 метрів), Євгеній Богодайко (плавання на 100 метрів вільним стилем), Марина Вербова (плавання на 50 метрів на спині), Максим Веракса (плавання на 100 метрів вільним стилем).

Читайте також: Паралімпіада-2016: Україна продовжує збирати медалі та вийшла у півфінал футбольного турніру

За підсумками дев'яти днів Паралімпіади, українці завоювали вже 106 медалей (38-33-35). У медальному заліку Україна утримує третю позицію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі