Пакьяо завершить кар'єру після бою з Бредлі

Поділитися
Пакьяо завершить кар'єру після бою з Бредлі Пакьяо проведе свій останній бій © Sky Sports
Легендарний боксер прийняв остаточне рішення про своє майбутнє.

Філіппінський боксер Менні Пакьяо (57-6-2, 38 КО), який виступає в напівсередньої вагової категорії, вийде на ринг проти американця Тімоті Бредлі (33-1-1, 13 КО), про що раніше повідомив глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум.

Поєдинок пройде 9-го квітня в Лас-Вегасі. Передбачалося, що Пакьяо не збирається завершувати кар'єру заради політичних амбіцій, а готовий надалі домагатися реваншу проти Флойда Мейвезера-молодшого (47-0, 26 КО).

Однак Пакьяо в інтерв'ю PhilBoxing.com заявив, що повісить перчатки на цвях і займеться політикою після свого наступного виходу на ринг:

"Нічого подібного про продовження кар'єри я не говорив. Після квітневого бою я покину бокс. Поєдинок з Тімоті Бредлі стане останнім, а попереду мене чекає нова робота".

Востаннє Пакьяо виходив на ринг 2-го травня минулого року, поступившись одноголосним рішенням суддів американцеві Флойду Мейвезеру-молодшому (47-0, 26 КО).

Зустріч з Бредлі стане вже третьою для філіппінця. 9-го червня 2012-го року Бредлі здобув спірну перемогу, а в реванші, який відбувся 12-го квітня 2014-го року, одноголосним рішенням суддів перемога була віддана Пакьяо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі