Пак'яо готовий завдати Мейвезеру першої поразки в кар'єрі

Поділитися
Пак'яо готовий завдати Мейвезеру першої поразки в кар'єрі Пак'яо знає, як перемогти Мейвезера © Showtime
Боксер з Філіппін знає, за рахунок чого можна перемогти опонента 2 травня. На всяк випадок у нього є кілька тактик на майбутній мегапоединок.

Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі Менні Пак'яо впевнений, що зможе перемогти володаря титулів за версією WBC і WBA Флойда Мейвезера-молодшого в поєдинку, який відбудеться 2 травня в Лас-Вегасі. За словами філіппінця, він буде відрізнятися від всіх боксерів, кого перемагав американець не знає поки поразок.

"Я відрізняюся від усіх, з ким він зустрічався раніше. Я швидше за них. Вважаю, що настав момент для першої поразки Мейвезера, - цитує Пак'яо Boxingscene.

"Не можу назвати його самим небезпечним супротивником. Адже я зустрічався з Оскаром де ла Хойєю, Мігелем Котто, Хуаном Мануелем Маркесом і іншими сильними боксерами. Флойд сильний, але я впевнений в собі. У мене немає хвилювання. Це один з найважливіших боїв у моїй кар'єрі. І я хочу, щоб він увійшов в історію. У мене не одна стратегія підготовлена до цього бою, а дві або три. Ми готові до всього", - додав боксер з Філіппін.

Читайте також: Черговий грошовий трюк від Мейвезера: капа на бій з Пак'яо вартістю 25 тисяч доларів

Поєдинок проти Мейвезера може стати останнім для Пак'яо в його блискучій кар'єрі. Втім, багато що буде залежати від результату супербоя. Так, промоутер філіппінця американець Боб Арум заявив, що після боксу Пак'яо планує стати президентом Філіппін. Сам же Пак казав, що рано чи пізно йому доведеться задуматися про життя після спорту, не уточнюючи, коли саме вона настане.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі