Остання допінг-проба екс-суперника Усика Спонга виявилася чистою

Поділитися
Остання допінг-проба екс-суперника Усика Спонга виявилася чистою Спонг не приймав заборонені препарати © BoxingScene
Бій з українцем повинен був відбутися.

Нідерландський боксер Тайрон Спонг (14-0, 13 КО), який повинен був провести бій з Олександром Усиком (16-0, 12 КО), повідомив про те, що його остання допінг-проба виявилася негативною.

"Тільки що отримав повідомлення від VADA, що мій третій і останній зразок сечі, взятий 2 жовтня, був негативним для всіх заборонених речовин. Я - чистий боєць, а попередні результати були неточними або кимось зманіпульовані. Хто понесе за це відповідальність?

Соромно, що у мене забрали таку можливість. Усика команда знала, що я дуже сильно ризикую і можу нашкодити йому, тому потребувала вихід. Мене образили. Я злюся", - написав Спонг в своєму Instagram.

Instagram

Нагадаємо, 13 жовтня Усик повинен був провести бій з Тайроном Спонгом (14-0, 13 КО), але спортсмен провалив один з допінг-тестів.

В пробі А у Спонга VADA знайшла препарат кломіфен, який внесений до списку підозрілих речовин. Кломіфен використовується для підвищення тестостерону у чоловіків, а також в якості препарату від безпліддя для жінок.

Команда Усика знайшла заміну Спонгу в особі американця Візерспуна, з яким українець вранці 13 жовтня проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на бій Усик – Візерспун.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі