Оренда футбольних зірок з подальшою купівлею стала відповіддю грандів на санкції УЄФА

Поділитися
Оренда футбольних зірок з подальшою купівлею стала відповіддю грандів на санкції УЄФА
Щоб залишитися в рамках фінансового "фейр-плей", а також мінімізувати ризики, футбольних зірок відтепер будуть брати в оренду. Потім, при виконанні низки умов - купувати. Так збирається вчинити "Реал", "Монако", "Ювентус" і ПСЖ.

Футбольні гранди Європи придумали новий спосіб уникнення санкцій від недотримання правил фінансового фейр-плей від УЄФА, який також дозволить уникнути низки ризиків з придбанням нових футболістів, а заодно зменшить витрати бюджетів.

Зіркових футболістів провідні клуби збираються брати в оренду з подальшою купівлею. Під нові схеми може потрапити зірка збірної Колумбії і "Монако" Радамель Фалькао, в послугах якого зацікавлений "Реал" і "Ювентус". А нещодавно в цю компанію потрапив і лондонський "Арсенал". Через високу вартість колумбійського форварда, а вона оцінюється на рівні 60 мільйонів євро, клуби розглядають можливість річної ренти, на яку потрібно витратити приблизно в три рази менше - 20 мільйонів.

Як би там не було, але доля Фалькао, який отримує в "Монако" 12 мільйонів євро на рік, в чому буде залежати не від самого гравця, а від власника "монегасків" росіянина Дмитра Риболовлєва.

Примітно, що крім Фалькао, який став першою ластівкою орендної лихоманки, яка безсумнівно буде користуватися популярністю у трансферній політиці клубів, виявився замішаний і український півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка. За інформацією зарубіжної преси, українця має намір орендувати "Парі Сен-Жермен" - з правом наступної купівлі за 15 мільйонів євро.

Нагадаємо, що ПСЖ був одним з клубів, які виявляли інтерес до талановитого півзахисника. Однак поки Коноплянка травмований і навряд чи встигне домовитися про зміну обстановки до закриття трансферного вікна, 31 серпня. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі