Олімпійський чемпіон Енді Маррей пропустить Ролан Гаррос

Поділитися
Олімпійський чемпіон Енді Маррей пропустить Ролан Гаррос Маррей пропустить " Ролан Гаррос"
Травма британського тенісиста, яку він отримав тиждень тому на турнірі в Римі, виявилася досить серйозною.

Британець Енді Маррей, олімпійський чемпіон Лондона, що йде на другому місці світового рейтингу АТР, пропустить найближчий турнір Великого Шолома Роллан Гаррос.

Маррей отримав пошкодження ще минулого тижня під час виступів на турнірі серії Мастерс у Римі. Через проблеми зі спиною шотландець був змушений достроково припинити свої виступи - неприємний момент стався під час зустрічі з Марселем Гранольерсом.

Через кілька днів біль так і не відступив, і британський тенісист прийняв вольове рішення відмовитися від участі на Ролан Гаррос і зосередитися на підготовці до "трав'яної" частини сезону.

"Це було дуже складне рішення, адже я люблю грати в Парижі. Але після консультації з медиками, ми вирішили, що зараз я не готовий до змагань", - заявив Маррей.

"Я приношу свої вибачення організаторам і вдячний всім за слова підтримки. Тепер для мене головне - повернутися на корт, якомога швидше".

Відзначимо, що рік тому Енді дістався на турнірі Великого Шолома до чвертьфіналу, де поступився Давіду Ферреру. Найвище досягнення в Парижі у шотландця - півфінал у 2011 році. Досягнення шотландця на кортах у Парижі вельми скромні, якщо порівнювати з досить вдалою кар'єрою цього тенісиста.

Втім, з коментаря Маррея можна зробити висновок, що найближчим часом він робить ставку саме на Вїмблдон, який проходить на трав'яному покритті, а з ґрунтом у нього як і раніше "не складається".

Також за інформацією TennisWorld, може пропустити Роллан Гаррос і аргентинець Хуан Мартін Дель Потро.

Поки ж головним фаворитом другого у сезоні турніру Великого Шолома вважається його семиразовий переможець Рафаель Надаль.

Нагадаємо, що у Ролан Гаррос можуть взяти участь і українські тенісисти Олександр Долгополов і Сергій Стаховський. Щоправда швидше за все Стаховському доведеться долати кваліфікаційний турнір. Склад учасників і турнірна сітка будуть доступні 24 травня. Основні змагання в Парижі стартують 26-го числа.

Читайте також:

За несплату податків тенісистка Олена Бондаренко втратила улюблений автомобіль

Фізики розкрили секрети великого бігуна Усейна Болта за допомогою рівнянь

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі