Олімпійська чемпіонка Сочі повертається в спорт після року роботи в Кабміні

Поділитися
Олімпійська чемпіонка Сочі повертається в спорт після року роботи в Кабміні Олена Підгрушна повертається в спорт © Оксана Гаранец
Олена Підгрушна вирішила знову стати на лижі і взяти в руки гвинтівку. Її повернення ще більше зміцнить збірну України з біатлону.

Чемпіонка Сочі-2014 в естафеті Олена Підгрушна на вшанування збірної України з біатлону анонсувала своє повернення на лижню. Підгрушна, яка після тріумфу на Олімпіаді вирішила завершить кар'єру і в підсумку відправилася працювати в міністерство сім'ї молоді та спорту, незабаром повернеться до тренувань і буде готуватися до наступного сезону.

За словами Підгрушної, в наступному сезоні крім неї в команду повернеться ще і Віта Семеренко, яка пропустила рік з-за травми. Це має посилити українську збірну.

"Думаю, і я, і Віта докладемо максимум зусиль, щоб повернути нашу команду на колишній рівень. Я хотіла народити дитину, але не вийшло. І після цього я вирішила, що треба повертатися зараз або ніколи. Сподіваюся, що у Міністерстві на мене ніхто не ображається, я їх довго вмовляла, щоб відпустили без бою", - заявила 27-річна спортсменка.

В контексті повернення Підгрушної важливо нагадати, що Україна в наступному сезоні на Кубку світу буде мати максимальну квоту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі