"Олімпік" реабілітувався за невдачі в чемпіонаті, вийшовши в півфінал Кубка України

Поділитися
"Олімпік" реабілітувався за невдачі в чемпіонаті, вийшовши в півфінал Кубка України Вперше в історії "Олімпік" вийшов в 1/2 фіналу Кубка України
Донецька команда оформила ще одне історичне досягнення у своїй історії: вперше підопічні Романа Санжара зіграють в 1/2 фіналу розіграшу Кубка.

Донецький "Олімпік" обіграв полтавську "Ворсклу" у другому матчі 1/4 фіналу Кубка України і за сумою двох матчів вийшов у півфінал турніру.

Історичну перемогу підопічні Романа Санжара здобули в Києві на стадіоні СТК імені Баннікова за рахунок точного удару вийшов на заміну Олександра Ситника на 57-й хвилині.

Після того, як у Полтаві Ворскла та Олімпік так і не відкрили рахунок, обом суперникам потрібно було йти вперед. І враховуючи кубковий досвід деяких виконавців в команді Василя Сачка, а в сезоні-2008/09 вони перемогли в розіграші, у Романа Санжара і його підопічних було небагато шансів. Проте в черговий раз донеччани проявили характер і витиснули максимум зі своїх можливостей.

На 57-й хвилині Олександр Ситник замкнув подачу Кирила Дорошенко зі штрафного. "Ворскла" відчайдушно намагалася зрівняти рахунок, адже нічия 1:1 їх влаштовувала, однак гості діяли занадто прямолінійно. Ні Артем Громов, ні Антон Шиндер не зуміли створити загрозу біля воріт суперника. Один раз, втім, вони були близькі до голу, але удар Олександра Ковпака заблокував Павло Іванов. А голкіпер Ігор Литовка діяв безпомилково.

Олімпік - Ворскла- 1:0 (0:0)

Перший матч - 0:0

Гол: Ситник, 57.

"Олімпік" (Донецьк): Литовка, Іванов, Дитятьєв, Гришко, Доронін, Дорошенко (Гельзін, 79), Огіря, Гошкодеря (Ситник, 22), Драченко, Іса (Лебідь, 83), Моха.

"Ворскла" (Полтава): Богуш, Сімінін, Тобто Ткачук, Даллку, Пердута, Чеснаков (Янузі, 77), Дедечко (Скляр, 68), Маркоскі (Ковпак, 46), Громов, Турсунов, Шиндер.

Покарання: Дорошенко, 46. Доронін, 51. Пердута, 53. Янузі, 86 (попередження).

Судді: Березка (Київська обл), Сухін, Павичів (обидва - Одеса).

8 квітня. Київ. НТК імені Баннікова.

8 квітня в інших матчах 1/4 фіналу Кубка України зустрінуться "Шахтар" і "Металіст" (перший матч 2:0), "Динамо" і "Зоря" (2:1), а закінчиться ігровий день протистоянням Дніпро - Чорноморець (4:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі