"Олімпік" не підтвердив перехід Мохи в "Слован"

Поділитися
"Олімпік" не підтвердив перехід Мохи в "Слован" "Олімпік" поки не відпустив Моху в "Слован" © twitter.com
Донеччани не давали угоду на трансфер свого лідера.

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін заявив про те, що трансфер півзахисника Мохи в "Слован" з Братислави не був остаточно узгоджений.

"Сталося непорозуміння, в якому ми зараз розбираємося. Ми відповіли на лист відмовою, оскільки пропозиція "Слована" виявилася більш слабким фінансово. На Моху претендували і АЕК, і ЦСКА Софія, та інші клуби. Ми готові були відпустити його, але не в "Слован".

Зараз ми ведемо переговори з юристом словацького клубу, і, якщо я почую адекватну пропозицію, яка влаштує клуб, то перехід відбудеться. В іншому випадку будемо судитися. Остаточного рішення з цього питання немає", - заявив Гельзін в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Відомо, що лідер донецької команди вже прибув у Словаччину, де підписав контракт і був представлений вболівальникам в якості новачка "Слована".

У складі "Олімпіка" Моха виступав з квітня 2014 року. У нинішньому сезоні 24-річний півзахисник зіграв в 18 матчах за донеччан, в яких відзначився 5 голами і 5 результативними передачами в українській Прем'єр-лізі.

Нагадаємо, раніше "Слован" підписав колишнього захисника "Зорі" Артема Сухоцького.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі