Олімпіада може пройти в наступному році не тільки влітку - глава МОК

Поділитися
Олімпіада може пройти в наступному році не тільки влітку - глава МОК Бах зазначив, що хоче якомога швидше затвердити нові дати Ігор © BBC
Головне - не пізніше літніх місяців.

Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах заявив, що питання про точні дати проведення Олімпійських ігор в Токіо має бути вирішено якомога швидше.

"Ми хочемо організувати Ігри не пізніше літа 2021 року. Це не обмежується тільки літніми місяцями. Ми розглядаємо всі варіанти, включаючи літо 2021-го", - зазначив Бах.

Для вирішення завдань, пов'язаних з перенесенням Ігор, створена робоча група, що складається з членів Координаційної комісії МОК та організаційного комітету.

Також глава МОК повідомив, що 26 березня будуть проведені переговори з керівними органами всіх 33 видів спорту, які входять в програму Токіо-2020.

"Ми повинні прийти до вирішення як можна швидше, але пріоритетом має бути якість рішення, щоб дійсно враховувати інтереси всіх залучених сторін.

Перенесення Ігор - це величезна головоломка. Якщо ви приберете одну частину, то весь пазл буде зруйнований. Всі учасники повинні будуть піти на жертви та компроміси, щоб забезпечити успіх Токіо-2020", - сказав глава МОК.

Нагадаємо, Олімпіада-2020 була перенесена офіційно через пандемію коронавірусу.

Раніше повідомлялося про те, що Паралімпіада-2020 перенесена слідом за Олімпійськими іграми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі