"Олександрія" - "Хайдук", "Локомотива" - "Ворскла": анонс, де дивитися матчі 28 липня

Поділитися
"Олександрія" - "Хайдук", "Локомотива" - "Ворскла": анонс, де дивитися матчі 28 липня "Ворскла" зіграє в Хорватії © ФК Ворскла
Українські клуби стартують у кваліфікації Ліги Європи.

Сьогодні, 28 липня, "Олександрія" і "Ворскла" стартують у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи матчами проти суперників з Хорватії.

"Олександрія" дебютує в єврокубках домашнім матчем. Всі 7 тисяч квитків на трибуни КСК "Ніка" були розпродані за добу.

Головний тренер олександрійців Володимир Шаран вважає "Хайдук" фаворитом матчу: "Фаворитом все ж є хорвати. Тим не менш, вважаю, що шанси рівні". А головний тренер "Хайдука" Маріян Пушник похвалив українську команду: "Олександрія" - фізично сильна команда, добре грає від оборони, це їх сильна сторона, і нам буде непросто".

Фаворитом першої гри, на думку букмекерів, є "Олександрія": коефіціент на перемогу української команди - 2,30, тоді як на перемогу гостей - 3,10, а на нічию - 3,00.

"Олександрія" - "Хайдук"
Четвер, 28 липня, Олександрія, КСК "Ніка", 19.30
Пряма трансляція - "Футбол 2"
Арбітр - Р. Межейка (Литва)

Орієнтовний склад "Олександрії": Леванідов, Микицей, Гітченко, Басов, Чеботаєв, Запорожан, Банада, Леонов, Мягков, Жичиков, Паламар.

"Ворскла" буде намагатися пройти кваліфікацію Ліги Європи другий рік поспіль. У минулому році дійти до групового етапу полтавчанам не вдалося, а тому Василь Сачко вважає, що команда в боргу перед вболівальниками.

"Ми налаштовували команду на хороший футбол, адже ми заборгували уболівальникам за минулий рік, тому, вважаю, що і хлопці, і тренерський склад зробили висновки. Впевнений, всі сили будуть залишені на полі і результат буде таким, на який заслуговує наша команда", - підкреслив Сачко.

А Томіслав Івкович, який очолив "Локомотиву" лише кілька днів тому, зазначив: "Супротивник набагато сильніше, за тих, що були у нас у попередніх двох раундах. Даріо Срна та Ігор Йовічевіч повідомили, що це дуже серйозна команда, так що ми обізнані".

"Ворсклу" у виїзному матчі букмекери вважають аутсайдером. Коефіцієнт на перемогу полтавчан - 2,80, а на перемогу господарів - 2,50. Нічия у матчі "Локомотив" - "Ворскла" вважається найменш імовірною - 3,00.

"Локомотива" - "Ворскла"
Четвер, 28 липня, Загреб, стадіон "Максимір", 20.00
Пряма трансляція - "Футбол 1"
Арбітр - Х. Лехнер (Австрія)

Орієнтовний склад "Ворскли": Шуст, Сімінін, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута, Ткачук, Скляр, Ребенок, Бартуловіч, Кобахідзе, Хльобас

Нагадаємо, луганська "Зоря" в Лізі Європи стартує відразу з групового етапу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі