Олександр Усик розгромив росіянина Князєва у 8-му раунді

Відео
Поділитися
Олександр Усик розгромив росіянина Князєва у 8-му раунді Олександр Усик © iSport.ua
Український боксер пройшов досить довгу дистанцію 10-раундового поєдинку, однак у підсумку, захистив титул інтерконтинентального чемпіона.

Українець Олександр Усик в 10-раундовому поєдинку в київському Палаці спорту технічним нокаутом здолав росіянина Андрія Князева і захистив титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Князєв виявився досить стійким до атак українця, і часто намагався протиставити тактиці Усика активні серії. Втім, для кримчанина це не стало одкровенням і він відповідав досить жорстко. Незважаючи на те, що Князєв показав хороший захист, він пропускав чимало ударів.

У підсумку, все завершилося у 8-му раунді, коли досвідчений британський суддя Міккі Вэнн зупинив бій після затяжної атаки Усика.

Таким чином, Усик продовжив переможну серію у своїй кар'єрі, здобувши 7-ю дострокову перемогу в 7-му поєдинку.

Напередодні представник України у Світовій серії боксу команда "Українські Отамани" здолали збірну Росії 3:2 в напруженому протистоянні. Українці зберегли хороші шанси на вихід в плей-офф турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі