Олег Гусєв врятував "Динамо" від чергового непорозуміння

Відео
Поділитися
Олег Гусєв врятував "Динамо" від чергового непорозуміння Олег Гусєв врятував "Динамо" від ганьби © fcdynamo.kiev.ua
"Динамо" лише наприкінці протистояння з "Карпатами" зуміло вирвати перемогу, якою навряд чи можуть бути задоволені вболівальники.

Олег Гусєв врятував "Динамо" від чергового непорозуміння: досвідчений півзахисник став автором єдиного забитого гола у протистоянні киян із львівськими "Карпатами", що відбулося у рамках другого матчу 1/8 фіналу Кубку України.

Кияни протягом усього ігрового часу володіли ініціативою, але змогли втілити її у гол лише одного разу. Загалом команда Сергія Реброва діяла явно не так гостро та агресивно, як того бажали вболівальники. Адже після прикрої поразки від "Ольборга" у Лізі Європи у динамівців була гарна нагода реабілітувати себе. Але ні зливи голів, ні бодай креативних дій від них так і не дочекались.

Особливо гнитючим виявилось виконання ряду гравців центра поля та атаки. Абсолютно непримітним був поляк Лукаш Теодорчик, який вийшов у стартовому складі, не виділявся й Андрій Ярмоленко (до того ж Андрій ще й пенальті не спромігся реалізувати). Мігель Велозу віддавав більшість передач назад або вздовж поля. Тому не дивно, що гольовий пас на Гусєва зробив захисник Домагой Віда.

Читайте також: Ярмоленко вважає, що "Динамо" зарано повірило у власну непереможність

Гусєв не підвів команду, а вкотре проявив свій бомбардирський талант, коли вийшов сам на сам з Мисаком. До того ж ветеран "Динамо" реально врятував Сергія Реброва та всю команду від непорозуміння - саме так би сприйняли нульову нічию фанати команди.

Динамо - Карпати - 1:0 (0:0)

Гол: Гусєв, 90+1.
Нереалізований пенальті: Ярмоленко, 63 (мимо воріт).
"Динамо" (Київ): Шовковський, Бурда, Хачеріді, Драгович, Віда, Буяльський (Безус, 81), Сидорчук, Мігел Велозу, Калитвинцев (Гусєв, 46), Ярмоленко, Теодорчик (Кравець, 77).
"Карпати" (Львів): Мисак, Мірошниченко, Балажіц, Гітченко, Пластун, Карноза (Сергійчук, 55), Голодюк (Мартинюк, 82), Ксьонз, Даушвілі, Кожанов (Худоб'як, 54), Костевич.
Покарання: Мірошниченко, 37. Мисак, 62. Голодюк, 62. Даушвілі, 64. Хачеріді, 89 (попередження).
Судді: Іванов (Макіївка), Альохін (Хмельницький), Скрипка (Кіровоград).
28 жовтня. Київ. НСК "Олімпійський".

Задачу вихода до чвертьфіналу Кубку вирішено, але попереду у киян важлива гра з "Дніпром". Гіпотетична перемога "біло-синіх" може не тільки вивести їх на першу сходинку турнірної таблиці чемпіонату, але й надати нової наснаги на решту матчів осені.

Раніше повідомлялось, що донецький "Олімпік" вийшов до 1/4 фіналу Кубку України вперше у своїй трохи більше ніж 10-річній історії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі