Окрилений "Дніпро" розгромив невмотивований "Металіст"

Відео
Поділитися
Окрилений "Дніпро" розгромив невмотивований "Металіст" "Дніпро" розгромив "Металіст" на виїзді © moskva.com
Після розгромної поразки головний тренер харків'ян нарікав на те, що в цій зустрічі більше хотіли перемогти саме підопічні Мирона Маркевича.

новою силою після низки травм і низки невдалих поєдинків "Дніпро" розгромив на виїзді харківський "Металіст" 5:2 у рамках матчу 6-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Євген Коноплянка, що одужав після травми, зумів не тільки зробити свою основну роботу по організації атак, але і забити гол.

Таким чином, дніпряни продовжили гонку за донецьким "Шахтарем", який без втрат пройшов 6-й тур, здолавши на виїзді "Чорноморець" 2:0. З іншого боку, "Дніпро" відірвався від "Динамо", яке втратило два очки, зігравши внічию 2:2 з "Зорею".

Зазначимо, що у складі "Дніпра" на поле після травми вийшов півзахисник Євген Коноплянка, якому вдалося відзначитися гольовою передачею і точним ударом по воротах суперника. Безсумнівно повернення лідера надихнуло футболістів і той же Бруну Гама, який до цього рідко забивав, записав на свій рахунок відразу хет-трик.

Металіст - Дніпро- 2:5 (0:2)

Голи: Гама, 14 (0:1). Гама, 43 (0:2). Гама, 62 (0:3). Болбат, 65 (1:3). Селезньов, 88 (1:4). Коноплянка, 90+3 (1:5). Шав'єр, 90+5 (2:5).

"Металіст" (Харків): Шуст, Пшеничних, Папа Гуйє, Торсільері, Кулаков, Краснопьоров (Болбат, 58), Кобин (Радченко, 85), Ребенок (Гоменюк, 46), Вільягра, Шав'єр, Жажа.

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Стриніч, Дуглас, Мазух, Федецький, Кравченко, Канкава (Політило, 79), Шахов (Коноплянка, 63), Гама, Лучкевич, Калініч (Селезньов, 86).

Покарання: Канкава, 36. Жажа, 45. Федецький, 53. Стрініч, 73. Дуглас, 84. Гоменюк, 86. Торсільєрі, 86. Політило, 90+2 (попередження). Вільягра, 54 (вилучення).

Судді: Швецов (Одеса), Альохін (Хмельницький), Корнійко (Миргород).

13 вересня. Харків. Стадіон "Металіст". 21 564 вболівальника.

Після матчу гравці команди-переможця відзначали, що з одного боку для них важлива сама перемога, тим більше, з великим рахунком, а з іншого - нарікали на два пропущених голи. Наставник ж "Металіста" підкреслив, що швидше за все "Дніпро" більше хотів перемогти, тому заслужено здобув три очки. По всій видимості, харків'яни у нинішньому сезоні можуть сміливо зосередитися на Лізі Європи, адже в чемпіонаті України їм навряд чи світить що-небудь з такою грою, а головне - підходом і настроєм.

Додамо, що раніше УЄФА не дозволила "Дніпру" і "Металісту" проводити ігри єврокубків в Дніпропетровську і Харкові. Таким чином, команди буде приймати суперників у Києві та Львові. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі