Офіційно: Усик проведе чемпіонський бій проти Гловацьки в Польщі

Поділитися
Офіційно: Усик проведе чемпіонський бій проти Гловацьки в Польщі Усик поїде за титулом у Польщу © K2 Promotions
Поєдинок за пояс за версією WBO відбудеться у вересні.

Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (9-0, 9 КО) поєдинок проти чемпіона світу за цією ж версією Кшиштофа Гловацьки (26-0, 16 KO) проведе в Польщі. Про це повідомляє офіційний сайт компанії K2 Promotions, яка представляє інтереси Усика.

Точна дата бою поки невідома і визначиться на початку липня. Відомо тільки, що поєдинок відбудеться 10 або 17 вересня.

9 червня в Нью-Йорку повинні були відбутися промоутерські торги, але після тривалих переговорів командам Усика і Гловацьки вдалося досягти угоди до призначеної дати.

"Ми зробили все, що від нас залежало, запропонувавши поляку безпрецедентний на сьогодні гонорар в 500 тисяч доларів, але чемпіона це не влаштувало. Тому з його промоутером Анджеєм Василевськи ми почали шукати компроміс. Результатом наших зусиль стала домовленість про спільну організацію поєдинку в Польщі 10 вересня або 17 вересня", - зазначив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк.

Нагадаємо, в квітні Гловацьки провів успішний захист свого титулу в поєдинку проти Стіва Каннінгема. Усик свій останній бій провів у грудні 2015 року, коли нокаутував Педро Родрігеса. У квітні українець повинен був вийти у ринг проти Стівена Сіммонса, але травмував коліно, через що бій довелося скасувати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі