Офіційно: реванш Кличка і Ф'юрі повторно перенесено

Поділитися
Офіційно: реванш Кличка і Ф'юрі повторно перенесено Ф'юрі знову не може взяти участь у реванші
Британець знову не може вийти на ринг за станом здоров'я.

Реванш між Володимиром Кличком і чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBO Тайсоном Ф'юрі, як і повідомляли боксерські інсайдери, перенесено. Про те, що британець за станом здоров'я не зможе вийти в ринг 29 жовтня, повідомляє промоутерська компанія, яка представляє інтереси боксера.

"На цьому тижні Тайсон був оголошений непридатним до бою з медичної точки зору. Медики відзначили, що стан є занадто важким, щоб дозволити йому брати участь у реванші. Він має пройти курс лікування, перш ніж повертатися в ринг. Тайсон негайно приступить до лікування, яке необхідно для повного одужання.

Ми разом з Тайсоном хочемо принести найглибші вибачення всім, хто пов'язаний з подією, а також усім любителям боксу, які чекали на реванш. Зі зрозумілих причин Тайсон спустошений. Ми зробимо ще одну заяву у встановленому порядку", - повідомляється в прес-релізі.

Читайте також: Дискваліфікація Ф'юрі за підозрою у вживанні допінгу тимчасово припинена

Нагадаємо, реванш між Кличком і Ф'юрі спочатку повинен був відбутися в липні, але через травму британця був перенесений. Після затяжних переговорів команди боксерів домовилися про проведення бою 29 жовтня, однак у цей день поєдинок тепер також не відбудеться.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі