Офіційно: Хомченовський залишив "Зорю"

Поділитися
Офіційно: Хомченовський залишив "Зорю" Хомченовський переїжджає до Іспанії © football.ua
Футболіст незабаром підпише контракт з іспанською "Понферрадіною".

Дмитро Хомченовський залишив розташування "Зорі". Офіційний сайт луганського клубу повідомив, що контракт з гравцем був розірваний за обопільною згодою сторін.

"Наш клуб і футболіст розірвали контракт за обопільною згодою, після чого Дмитро Хомченовський отримав статус вільного агента", - йдеться в повідомленні. Таким чином, в "Понферрадіну" футболіст перейде в статусі вільного агента. Раніше, нагадаємо, повідомлялося, що клуб другого іспанського дивізіону віддасть за Хомченовського 2 мільйони євро, однак до закриття трансферного вікна трансфер не відбувся.

Офіційний Twitter "Понферрадіни" також вже оголосив про те, що Хомченовський поповнить ряди команди. Повідомляється, що іспанский клуб планує укласти контракт з українцем до кінця дедлайну Сегунди - 15 вересня.

Читайте також: Топ-15 трансферів міжсезоння від українських клубів

Нагадаємо, Хомченовський перейшов у "Зорю" навесні 2011-го року. За цей час хавбек провів у складі луганського клубу понад 100 поєдинків. У нинішньому сезоні футболіст встиг провести 8 матчів (3 голи + 1 передача). Раніше футболіст також виступав у "Кривбасі" та "Олімпіку". На його рахунку 3 матчі у складі збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі