Офіційно: Болбат перейшов в "Локерен"

Поділитися
Офіційно: Болбат перейшов в "Локерен" Болбат буде грати в чемпіонаті Бельгії © facebook.com
Молодий український півзахисник продовжить кар'єру в Бельгії.

Півзахисник "Шахтаря" Сергій Болбат поставив підпис під орендною угодою з бельгійським "Локереном". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив футбольний агент Вадим Шаблій. Термін оренди поки невідомий.

"Сергій Болбат підписав орендний контракт з "Локереном"! Чемпіонат Бельгії на очах у всієї Європи. Звідти - прямий шлях в топ-чемпіонати, в яких мріє грати будь-який український футболіст. Саме тому був зроблений такий вибір. Спасибі Сергію Серебреннікову (екс-гравець збірної України і ряду бельгійських клубів, - прим. DT.UA). Його дебют у агентській діяльності відбувся! Ну а Сергію Болбату бажаю максимально швидко адаптуватися до футболу і життя в Європі, багато забити, ще більше віддати гольових передач і повернутися в збірну України!" - написав Шаблій.

У минулому сезоні 22-річний Болбат виступав у складі "Металіста" (4 голи в 25 матчах), а влітку готувався до нового сезону разом з "Шахтарем". В активі Болбата один матч у футболці національної збірної України.

Читайте також: Екс-гравець збірної України ще на рік залишається в Росії

Цікаво, що Болбат грав проти "Локерена" в рамках Ліги Європи 2014-2015. Обидва матчі "Металіста" проти бельгійського клубу завершилися мінімальними поразками харків'ян (0:1), а Болбат один матч провів повністю, а в іншому був замінений на 69-й хвилині.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі