Одкровення найбагатшого спортсмена світу можуть коштувати йому кар'єри

Поділитися
Одкровення найбагатшого спортсмена світу можуть коштувати йому кар'єри Флойд Мейвезер сказав зайве в ефірі телешоу і тепер може втратити свою боксерську ліцензію © http://instagram.com/floydmayweather
37-річний американський боксер Флойд Мейвезер в одному з телешоу видав громадськості кілька подробиць свого життя поза спортом. Тепер його слова можуть бути використані проти нього.

Знаменитий американський боксер Флойд Мейвезер, який вже кілька років визнається провідними рейтинговими агентствами найбагатшим спортсменом світу, може позбутися своєї спортивної ліцензії через проблеми із законом.

Комісія з боксу штату Невада має намір допитати чемпіона світу в п'яти вагових категоріях Флойда Мейвезера щодо фактів, озвучених в одному з телевізійних шоу напередодні його поєдинку з Маркосом Майданою, повідомляє New York Times.

По-перше, телеглядачам дали зрозуміти, що в особняку Мейвезера вільно циркулює марихуана. А по-друге, боксера підозрюють в організації незаконних поєдинків з жорстоким правилам. За словами Мейвезера, найняті ним спортсмени безупинно билися 31 хвилину до тих пір, поки один з них не впав. Якщо ці відомості підтвердяться, Флойду загрожують неприємності з поліцією і відгук боксерської ліцензії.

Примітно, що зовсім недавно Мейвезер заявив, що має намір завершити кар'єру в боксі через рік.

Додамо, що в самому матчі, напередодні якого відзначився "Красунчик", все пройшло за його сценарієм. Одноголосним рішенням суддів він здолав аргентинця. Втім, один з конкурентів Мейвезера в боротьбі за шалені гонорари філіппінець Менні Пак'яо вважає, що перемогу слід віддавати Майдані.

Раніше повідомлялося, що український проспект Олександр Гвоздик у третьому бою на професійному рингу здолав американця Ламонта Вільямса нокаутом. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі