Один з футболістів "Металіста" припинив бойкот і приєднався до команди

Поділитися
Один з футболістів "Металіста" припинив бойкот і приєднався до команди Сергій Болбат поки залишається в "Металісті" © football.ua
Сергій Болбат припинив страйк і тепер Ігор Рахаєв отримав в своє розпорядження ще одного кваліфікованого футболіста. Інші страйкуючі продовжили свою акцію.

Атакуючий хавбек "Металіста" Сергій Болбат прийняв рішення припинити бойкот і страйк приєднався до команди Ігоря Рахаева.

Про те, що 21-річний півзахисник покинув ряди страйкарів, повідомив телеканал "Футбол". Інші футболісти, яких спочатку було 14, продовжують бойкотувати тренування та інші заходи всередині клубу, займаючись за індивідуальною програмою.

Напередодні Болбат зіграв у контрольному поєдинку проти ФК "Полтава", який завершився нульовою нічиєю.

"Ми прийняли з Сергієм рішення, що зараз йому більше потрібна ігрова практика, адже півроку без футболу - це важко. Так, є певні нюанси з зарплатою, але він жертвує фінансовими умовами заради ігрової практики. Болбат пішов з "Шахтаря" заради того, щоб грати", - заявив агент гравця Вадим Шаблій.

Нагадаємо, що "Металіст" Болбат перейшов на правах оренди з "Шахтаря". Примітно, що ще один орендований у "гірників" футболіст - Василь Кобін - опинився серед страйкарів і не збирається припиняти акцію протесту.

Читайте також: Гравець "Металіста" вважає, що його команда гідно відповіла на глузування "Шахтаря"

Керівництво Металіста загрожує футболістам-страйкарям звільненнями, гравці готові звернутися до суду. Зокрема, В'ячеслав Шарпар та Василь Кобін вже повідомили про те, що підготували заяви в судові органи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі