Обама зіграв у баскетбол із зірками НБА

Поділитися
Президент США Барак Обама взяв участь у баскетбольному матчі з зірками НБА. Про це у понеділок, 9 серпня, повідомляють місцеві ЗМІ.
Президент США Барак Обама взяв участь у баскетбольному матчі з зірками НБА. Про це у понеділок, 9 серпня, повідомляють місцеві ЗМІ.Поєдинок пройшов у спортивному залі однієї з військових баз у Вашингтоні. Пресу на нього не допустили. Як повідомила прес-служба Білого дому, на майданчик окрім американського президента вийшли провідні гравці НБА Леброн Джеймс, Дуейн Уейд, Грант Хілл, Меджік Джонсон, Білл Рассел, а також Алонзо Морнінг і Дерек Фішер, які вже завершили спортивну кар'єру. За поєдинком також спостерігав Кобі Брайант. Зоряний матч був проведений на підтримку американських військових, які отримали поранення у ході бойових дій в Іраку і Афганістані. Саме вони були єдиними глядачами цього поєдинку. Як повідомляють ЗМІ, Барак Обама провів у спортивному залі близько двох годин. Прес-секретар Білого дому Роберт Гіббс на питання, чому преса не була допущена до цього заходу, коротко відповів, що президент «хотів лише пограти». Після поєдинку кілька баскетболістів прийшли на барбекю до Білого дому, що було влаштовано на честь 49-го дня народження Барака Обами, який той відзначив 4 серпня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі