Нурмагомедов відмовився від гонорару за бій з МакГрегором і готовий покинути UFC

Поділитися
Нурмагомедов відмовився від гонорару за бій з МакГрегором і готовий покинути UFC Нурмагомедов готовий піти з промоушену © twitter.com
Росіянин відповів керівництву UFC.

Чемпіон UFC Хабіб Нурмагомедов заявив, що готовий відмовитися від гонорару за бій проти Конора МакГрегора і залишити промоушен, якщо його товариша по команді Зубайру Тухугова звільнять за бійку.

"Чому ви повинні карати саме мою команду, коли билися обидві. Якщо ви скажете, що я це почав, то я не згоден – я закінчив розпочате Конором.

У будь-якому разі так покарайте мене, причому тут Зубайра Тухугов? Ви скасували бій Зубайри і хочете звільнити його за те, що він вдарив Конора, після того як Конор перший вдарив мого іншого брата – на камері видно.

Якщо ви все-таки вирішите його звільнити, то й мені не забудьте відправити розірваний контракт, в іншому випадку я сам його порву. І так, трохи не забув: мій гонорар, який ви не віддаєте і з яким так возитеся, можете залишити собі, тільки дивіться, щоб він у вас в горлі не застряг", - написав Хабіб в Instagram.

Нагадаємо, Нурмагомедов здолав ірландця Конора МакГрегора в четвертому раунді задушливим прийомом, зберігши титул чемпіона в легкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі