Новостворений футбольний клуб з Нью-Йорка планує купити зірок з Європи

Поділитися
Новостворений футбольний клуб з Нью-Йорка планує купити зірок з Європи Хаві потрапив у поле зору американців
"Нью-Йорк Сіті" готовий піти на значні витрати, аби швидше зійти на футбольний Олімп.

Новий клуб "Нью-Йорк Сіті", який є спільним проектом "Манчестер Сіті" і бейсбольного суперклубу "Янкіз", має намір напередодні підписати контракти з низкою зоряних гравців, інформує Mundo Deportivo.

У сферу інтересів американського клубу, дебют якого в спільній американо-канадській футбольній лізі MLS заплановано на 2015 рік, потрапили півзахисник "Барселони" Хаві, який виступає нині на батьківщині, колишній атакуючий хав "Барси" Роналдінью, а також нападник Златан Ібрагімович. Окрім того, заокеанський "Сіті" планує запропонувати контракти Френку Лемпарду, Андреа Пірло і Карлосу Тевесу.

Власники клубу розраховують створити серйозну конкуренцію "Нью-Йорк Ред Буллз". Втім, на сьогоднішній день поки невідомо, на якому стадіоні буде виступати "Сіті". Поки ведуться переговори щодо початку будівництва власної арени, футболісти планують грати на бейсбольному стадіоні "Янкіз".

Нагадаємо, що у лізі MLS часто знаходять прихисток вікові європейські та американські зірки. Так, у клубі "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем виступав, а колишній захисник збірної Італії Алессандро Неста грає за "Монреаль Імпект". Також непогану кар'єру у США проводить французький нападаючий Тьєрі Анрі - він виступає у складі конкурента новоствореного клубу "Ред Буллз". !zn

Читайте також:

"Шахтар" посперечається з "Анжі" за аргентинську зірку Карлоса Тевеса

Колумбійська зірка Фалькао стане гравцем "Монако" за 60 мільйонів євро

Ібрагімович посварився з керівництвом ПСЖ на святкуванні перемоги в чемпіонаті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі