Новобранець "Динамо" Антунеш хоче стати таким же популярним, як і Ребров

Поділитися
Новобранець "Динамо" Антунеш хоче стати таким же популярним, як і Ребров Антунеш буде грати під п'ятим номером
В "Динамо" повідомили про підписання 4,5-річного контракту з португальським захисником Виторину Антунешем. За його трансфер динамівці заплатили близько 6 мільйонів євро.

Фланговий захисник збірної Португалії Виторину Антунеш став футболістом "Динамо", підписавши з киянами контракт до літа 2019 року.

Колишній гравець "Малаги", "Пасуш де Феррейри", "Роми", "Паниониса", не раз вызывавшийся до лав збірної Португалії, вибрав собі футболку з 5-м ігровим номером.

За трансфер португальця "Динамо" заплатить 6 мільйонів євро, і ще два мільйони іспанці зможуть отримати у вигляді різних бонусів. У поточному сезоні Антунеш провів 15 матчів у примері, забивши 1 гол і зробивши 2 результативні передачі.

Примітно, що коли Антунеш дізнався, що під номером 5 грав після свого повернення в стан "біло-синіх" нинішній головний тренер Сергій Ребров, то сказав наступне: "Я думаю, що, старанно працюючи на футбольному полі, я пропитаю цю футболку потім, а згодом також зможу завоювати ту популярність, яку має Сергій Ребров".

Додамо, що Антунеш став другим після півзахисника Мігеля Велозу португальцем в "Динамо".

Напередодні президент киян Ігор Суркіс заявив, що Динамо збираються більше довіряти українським футболістам. Бос динамівців вважає, що місцеві вихованці будуть більше віддаватися команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі