Новий президент УПЛ Грімм впевнений у створенні єдиного телевізійного пулу

Поділитися
Новий президент УПЛ Грімм впевнений у створенні єдиного телевізійного пулу Грімм поки не сформував чіткий формат трансляцій © blick.ch
Керівник Прем'єр-ліги вважає, що якість трансляцій вже зараз відповідає високим стандартам.

Президент Прем'єр-ліги Томас Грімм розповів, як планує провести централізацію трансляцій матчів елітного дивізіону чемпіонату України.

"Я вивчав це питання, і вважаю, що у нас майже стовідсоткові шанси запустити єдиний пул з сезону 2019/20. Зараз у нас є деякий час, щоб подумати і обговорити всі можливі рішення для централізації ТВ-трансляцій УПЛ.

Чи буде це платне ТБ або ж змішаний варіант, як можна побачити в деяких країнах Європи, поки що складно сказати. Але насамперед ми хочемо проаналізувати ситуацію і зібрати всі експертні думки, щоб прийняти найкраще з можливих рішень після обговорення з клубами.

Звичайно, я дивився деякі матчі УПЛ по телебаченню, і можу сказати, що якість показу досить гарна - на стадіонах предостатньо камер. В основному, наскільки мені відомо, на матчах можна було нарахувати 16-17 камер, а зустріч "Шахтаря" і "Динамо" транслювалася через 27 камер. Це відповідає найвищим європейським стандартам", - заявив швейцарський функціонер.

Нагадаємо, Томас Грімм заступив на 2-річний термін і став третім в історії керівником Прем'єр-ліги після Віталія Данилова та Володимира Генінсона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі