Новим обличчям Nike став спортсмен з церебральним паралічем

Поділитися
Новим обличчям Nike став спортсмен з церебральним паралічем Джастін Галлегос підписав рекламний контракт з Nike © The Village
Атлет став першим спортсменом з порушенням рухового апарату, якого почав спонсорувати Nike.

Компанія Nike підписала рекламний контракт з марафонцем Джастіном Галлегосом, який страждає на церебральний параліч. Як повідомляє The Village, атлет став першим спортсменом з порушенням рухового апарату, якого спонсорує Nike.

"Сьогодні я увійшов в історію і став першим спортсменом з церебральним паралічем, який підписав контракт з Nike. Це був найемоційніший момент за всі 7 років, що я бігаю! Я ріс з обмеженими можливостями, і думка про те, щоб стати професійним спортсменом, була схожа на підкорення Евересту. Але важка праця дає результати ", - написав спортсмен на своїй сторінці в Instagram.

Незважаючи на хворобу, Галлегос активно тренувався і брав участь у різних марафонах. 6 жовтня він здійснив черговий забіг, а на фініші його чекав директор Nike Джон Дуглас з контрактом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі