Новачок УПЛ "Десна" визначилася з телетранслятором

Поділитися
Новачок УПЛ "Десна" визначилася з телетранслятором Матчі "Десни" в наступному сезоні буде транслювати ТК "Футбол" © Sport Arena
Стало відомо, на якому телеканалі можна буде побачити домашні матчі чернігівської команди.

Новачок української Прем'єр-ліги "Десна" уклала контракт про телетрансляції з телеканалом "Футбол". Як повідомляє офіційний сайт ТК "Футбол", телеканал домовився з "Десною" про придбання прав трансляцій на наступний сезон. Канали покажуть всі домашні матчі чернігівської команди. Про це напередодні заявив генеральний директор клубу Денис Краснов.

"Керівництво клубу "Десна" прийняло рішення про співпрацю з телеканалами "Футбол 1"/"Футбол 2". Тепер всі домашні матчі "Десни" будуть показані на рівні європейського класу, а клуб, зі свого боку, буде намагатися відповідати високим стандартам – від самої гри до підтримки вболівальників", – сказав він.

"Десна" постійно розвивається, у них досвідчений тренер, який зумів зібрати у складі хороших футболістів, які повністю відповідають рівню вищої ліги. А головне – на домашніх матчах "Десни" завжди повні трибуни. Це дуже важливо для нас як для транслятора. Коли на стадіоні аншлаг, глядачі біля екранів відчувають атмосферу справжнього футбольного свята", – прокоментував цю подію Олександр Денисов, директор телеканалів "Футбол 1/2".

Нагадаємо, "Десна" вийшла в УПЛ за результатами плей-офф, розгромивши "Зірку" з рахунком 5:1 за сумою двох зустрічей (1:1 і 4:0).

Склад чернігівської команди вже посилили Сергій Люлька, Денис Галенков, Сергій Старенький, Руслан Кісіль, Артем Братков та Євген Беліч.

Раніше стало відомо про те, що ще один новачок УПЛ "Полтава" оголосила про розпуск команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі