Новачок "Динамо" Яковенко хоче "врятувати свою кар'єру"

Поділитися
Новачок "Динамо" Яковенко хоче "врятувати свою кар'єру" Яковенко сподівається заграти в "Динамо" © ФК Динамо
Український півзахисник розповів про невдалий період кар'єри в "Фіорентині".

Новачок "Динамо" Олександр Яковенко заявив, що сподівається врятувати свою кар'єру в київському "Динамо" після невдалого періоду в "Фіорентині", де футболістові так і не вдалося заграти в основі.

"Зараз я сподіваюся врятувати свою кар'єру, адже в "Фіорентині" її практично вбили. Зараз я в хорошій команді, де можу якісно тренуватися. На мене тут розраховують. Хочу показати уболівальникам все, на що здатний", - сказав Яковенко в інтерв'ю Firenzeviola.it.

За словами півзахисника, в "Фіорентині" йому чомусь не надали шанс проявити себе: "Я прийшов у "Фіорентину" з "Андерлехта", з яким грав у Лізі чемпіонів. У міжсезоння я був одним з кращих і все бачилося в позитивному світлі. Але мені не дали шансу заграти. Я розумію, якщо б я не використовував шанси, але мені їх навіть не давали. Це факт. Чому так сталося? Я не знаю.

Я розмовляв з головним тренером Соузою тільки один раз, як тільки він прийшов в команду. Він сказав, що йому дали список гравців, з якими він повинен працювати. Мене в цьому списку не було. Я попросився тренуватися з командою і взяти участь в товариських матчах. Але команда вирушила готуватися в Моену без мене", - сказав Яковенко.

Півзахисник вважає, що зробив правильний вибір, покинувши "Фіорентину": "Якщо б я там залишився - це був би кінець кар'єри. Переконаний, що зробив правильний вибір".

Нагадаємо, "Динамо" уклало контракт з Яковенком до кінця нинішнього сезону. У разі якщо гравець проявить себе належним чином, угода буде продовжена ще на три роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі