Нокаутований у першому бою під прапором Росії Рой Джонс вирішив завершити кар'єру

Поділитися
Нокаутований у першому бою під прапором Росії Рой Джонс вирішив завершити кар'єру Джонс завершив кар'єру після важкої поразки © ТАСС
Екс-чемпіон світу хоче зосередитися на музичній кар'єрі.

Знаменитий боксер Рой Джонс-молодший, який в 2015 році прийняв російське громадянство, вирішив завершити спортивну кар'єру і зосередитися на музичній кар'єрі.

"Бої - ні, ми точно не хочемо, щоб він бився. Думаю, це було б логічно говорити, що на цьому Джонс завершив кар'єру. Зараз плануємо організувати - він звернувся з проханням - його музичну діяльність в Росії. Також плануємо запустити серію турнірів Кубок Роя Джонса з професійного боксу. Буде якийсь приз від Роя найкращому боксеру турніру або боїв", - розповів директор промоутерської компанії "Патріот" Дмитро Лучніков.

Нагадаємо, що після отримання російського паспорта 46-річний Рой Джонс в грудні був брутально нокаутований британцем Енцо Маккарінеллі, якому для перемоги знадобилося всього чотири раунди.

Читайте також: Боксерський поєдинок Міккі Рурка в Москві виявився фейком - ЗМІ

Раніше Рой Джонс-молодший, який є екс-чемпіоном світу в чотирьох різних вагових категоріях, потрапив у чорний список осіб, що створюють загрозу національній безпеці України. Йому заборонений в'їзд в країну.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі