Нокаут від Володимира Кличка визнано найкрасивішим у 2014 році

Відео
Поділитися
Нокаут від Володимира Кличка визнано найкрасивішим у 2014 році Володимир Кличко відправив Кубрата Пулєва в нокаут у п'ятому раунді © michaelsterlingeaton.com
Авторитетний американський телеканал ESPN вважає, що найбільш яскравим достроковим завершенням бою став точний удар від українського чемпіона в матчі проти Кубрата Пулєва.

Матч чемпіона світу за чотирма основними версіями Володимира Кличка з болгарським боксером Кубратом Пулєвим став одним з найяскравіших за участю українця за останні 6-7 років. Тому цілком заслужено він отримав своє місце у різних рейтингах.

Американський телеканал ESPN визнав нокаут від Кличка, завдяки якому він здобув перемогу над Пулєвим у 5-му раунді, найкрасивішим у році, що минає.

Нагадаємо, що до того, як Кличко нокаутував Пулєва боковим ударом зліва, болгарський спортсмен ще два рази побував в нокдауні. Завдяки перемозі Кличко відстояв пояс чемпіона світу за версією IBF, а також отримав гарну пресу в Америці, де його популярність не така висока, як в Європі.

Цікаво, що у 2014 році два бою Володимира Кличка завершувалися саме у 5-му раунді. Раніше, 26 квітня, він нокаутував австралійського претендента Алекса Ліпаї. Правда, в тому поєдинку перевага українця над опонентом було просто незаперечним.

Всього в активі Володимира Кличка - 53 нокауту за більш ніж 18 років на професійному рингу, протягом яких він провів 66 боїв.

Читайте також: Українські боксери приєдналися до акції "Нокаутуй тероризм"

19 грудня стало відомо, що Володимир Кличко проведе наступний бій 25 квітня 2015 року в Нью-Йорку. Суперником українця стане або американець Браянт Дженнінгс, або його співвітчизник Шеннон Бріггс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі